OFFICIEEL: Quick-Step Floors legt nog een Belg langer vast

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Quick-Step Floors legt nog een Belg langer vast

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De contractverlengingen bij Quick-Step Floors blijven maar komen. Nadat zondag werd bekendgemaakt dat Tim Declercq langer bij de Belgische WorldTour-ploeg blijft, heeft nu ook met Dries Devenyns een andere landgenoot zijn contract verlengd.

Er waren heel wat speculaties dat Devenyns na dit seizoen zou vertrekken, maar Devenyns blijft dus twee jaar langer bij Quick-Step Floors. "Ik ben niet meer één van de jongste renners, maar ik heb voldoende ervaring die ik wil doorgeven aan de jonge talenten in onze ploeg", aldus een tevreden Devenyns.

"Ik hoop dat ik er ook de volgende twee seizoenen zal staan om in de finales onze leiders te ondersteunen en ze even veel successen als dit jaar te bezorgen. En wie weet kan ik zelf eens meedoen voor de overwinning", zegt Devenyns bij zijn team.

'Loyaal'

En ook Patrick Lefevere is meer dan tevreden. "Dries heeft er bijna zijn zesde seizoen bij deze ploeg opzitten", aldus Lefevere. "Hij heeft de helft van zijn profcarrière al in deze ploeg gereden. Hij is een loyale renner die zichzelf niet spaart als het gaat over de ploeg te helpen. Daarom is het heel mooi dat hij nog twee seizoenen bij ons blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties