Veldritwereld maakt zich op voor comeback van prominent figuur

Veldritwereld maakt zich op voor comeback van prominent figuur

Zijn activiteiten als makelaar zullen hem nog wel altijd bezig houden, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hans Van Kasteren gaat zich opnieuw 'smijten' in het veldritwereldje. In 2020 wil hij met een nieuwe ploeg komen rond Corné van Kessel en Quinten Hermans.

Die twee renners zitten nu al in zijn portefeuille als makelaar. Eind dit jaar vertrekken ze allebei bij Telenet-Fidea. Het Nieuwsblad meldt dat Van Kasteren op zoek is naar sponsors om vanaf 1 januari 2020 met een ploeg rond hen beiden op de proppen te komen.

Van Kasteren begon destijds als sponsor van de Nederlander Wim De Vos en startte toen met Spaar Select al een eigen ploeg op. In zijn overeenkomst met NV Balenberg, waar hij Telenet-Fidea aan verkocht, stond dat hij zelf niet meer met een eigen team mocht beginnen.

DEAL MET VERBEECK

Medebeheerder van NV Balenberg is de CEO van Golazo, Bob Verbeeck. "Maar ik heb afgelopen maand een deal gesloten met Bob Verbeeck", laat Van Kasteren weten. "Er staat me nu niks meer in de weg om opnieuw een team te leiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties