Ploegmaat van Stuyven en Theuns ziet uitstekende prestaties beloond worden met contractverlenging

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ploegmaat van Stuyven en Theuns ziet uitstekende prestaties beloond worden met contractverlenging

Trek-Segafredo heeft maandag een contractverlenging bekendgemaakt. De Italiaanse allrounder Fabio Felline heeft een vernieuwd contract getekend dat hem tot eind 2018 aan de Amerikaanse formatie bindt.

Fabio Felline liet zich dit voorjaar al opmerken met enkele knappe prestaties. Vorig jaar pakte hij zelfs nog de puntentrui in de Ronde van Spanje. En nu ziet hij die goede prestaties dus beloond worden. "Ik ben heel erg blij dat ik mijn carrière bij Trek-Segafredo kan voorzetten", laat de Italiaan weten.

'Dromen najagen'

"Ik hou ervan om te werken met deze staf en de andere renners. Deze ploeg heeft me alle mogelijkheden gegeven om mijn dromen na te jagen omdat ze in me geloven. Het geeft me heel wat vertrouwen en zorgt ervoor dat ik beter presteer."

Felline moest dus niet lang nadenken over een verlengd contract. "Ik ben ervan overtuigd dat Trek-Segafredo de beste optie is om te blijven groeien als renner. Iedereen gelooft hier in mij en dat is het beste wat ik kan wensen. Dit team is echt geweldig", besluit Felline.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties