Fans van de wereldkampioen hekelen de kritiek: "Vorig jaar lazen we nog elke week dat Wout de beste was"

Redactie
| 26 reacties
Fans van de wereldkampioen hekelen de kritiek: "Vorig jaar lazen we nog elke week dat Wout de beste was"

Wout van Aert reageerde het voorbije weekend in Spa-Francorchamps met de pedalen op de kritiek van enkele grootheden uit het cyclocrosswereldje. De fans blijven rotsvast overtuigd van de mogelijkheden van de wereldkampioen.

Wout van Aert was duidelijk toch wat geprikkeld na de kritiek van grote namen als Liboton, De Vlaeminck en Nys. Volgens zijn fanclub zijn dat soort uitlatingen in de media onvermijdelijk. "Het is een mes dat langs twee kanten snijdt", zegt Lorenz Vloemans van de fanclub van Wout van Aert.

"Vorig jaar lazen we elke week dat Wout de beste was en dat er niets tegen hem te beginnen viel. Dit jaar is dat niet anders, maar is de naam van Wout vervangen door die van Van der Poel", vindt Vloemans. "En Wout kan alleen maar antwoorden met de pedalen zoals hij zaterdag subliem heeft gedaan."

Wat is dan het grote verschil met vorig jaar? "Wout is zéker niet slechter. Van der Poel is gewoon sterker dan vorig jaar. En je mag ook niet vergeten dat Van der Poel vorig jaar de helft van de crossen heeft gemist. Het verschil tussen Wout en de rest van het pak is even groot. Van der Poel is gewoon vaker op de afspraak dan vorig jaar. Zo simpel is het", besluit Vloemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties