Eindelijk terug spanning? Dumoulin mikt op de Tour

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Eindelijk terug spanning? Dumoulin mikt op de Tour
Foto: © photonews

Tom Dumoulin zou na de Giro overwegen om ook de Ronde van Frankrijk te betwisten. Hij volgt zo hetzelfde programma als zijn controversiële tegenstander Chris Froome.

Het klonk als muziek in de oren, de uitspraken van Sunweb-ploegleider Aike Visbeek. "Het plan is duidelijk. We gaan met Tom naar de Giro én hij gaat ook naar de Tour", aldus Visbeek op een podcast.

Dumoulin in de Tour, dat wil zeggen dat ene Chris Froome -als hij mag meedoen- niet alleen op zijn tijdrit kan rekenen, maar ook zelf ten aanval moet trekken. Geef nu toe, daar zit de wielerwereld toch al jaren op te wachten?

Als hij goed uit de Giro komt, is de kans groot dat hij de Tour rijdt

-Sunweb

Jammer genoeg werd Visbeek nog teruggefloten door Team Sunweb. "Aike loopt vooruit op de feiten. We moeten dit nuanceren. Sinds januari is er weinig veranderd", aldus persverantwoordelijke Reef aan Het Laatste Nieuws.

"Het Tourscenario ligt voor de hand. Maar het kan ook zijn dat hij voor de Vuelta kiest. Als hij goed uit de Giro komt, is de kans heel groot dat hij de Tour rijdt. En dan bekijken we nog of hij voor de eindzege gaat, dan wel voor etappes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties