Nummer 11 van het seizoen is een feit: "Ik had toch wat frustratie weg te trappen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 8 reacties

Denise Betsema spoelde teleurstelling van WK door met zege in Maldegem

Nummer 11 van het seizoen is een feit: "Ik had toch wat frustratie weg te trappen"
Foto: © photonews

De Parkcross van Maldegem is de eerste herkansing na het WK in Bogense. Denise Betsema zag haar kans schoon om revanche te nemen.

"Ik probeerde van bij de start meteen weg te komen, maar we kwamen toch samen met een groepje van vier", vertelde ze in het flashinterview op VTM. "Het was leuk dat Laura er zo lang bij was. Op het einde heb ik geprobeerd om toch nog een gaatje te maken om alleen aan te komen"

Betsema wachtte dus niet tot een sprint, hoewel ze snelle benen heeft. "Ik heb meestal wel een goede sprint in de benen, maar ik had toch ook wat frustratie weg te trappen", doelde ze op haar vierde plek op het WK in Bogense. 

Naast podium op NK en WK

"Naast het podium vallen is toch wel zuur", vervolgde Betsema. "Ook op het Nederlands kampioenschap viel ik net naast het podium. Maar het is mooi als je dan toch nog een overwinning kan boeken. "

Betsema heeft dit seizoen al 11 overwinningen beet. Niemand doet beter dan de Nederlandse seizoensrevelatie. "Dat klinkt best veel als je het zo opnoemt", lacht Betsema. "Ik hoop er zeker nog enkele mee te pakken."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties