Drama voor Wout van Aert is nog groter dan gedacht

Drama voor Wout van Aert is nog groter dan gedacht
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert was een van de renners die tegen de vlakte ging in Dwars Door Vlaanderen. Hij heeft zijn sleutelbeen gebroken en zo is het meteen einde voorjaar voor de renner van Visma - Lease a Bike.

De val van Wout van Aert, Jasper Stuyven, Mads Pedersen en vele anderen beroerden zowel de commentatoren als de supporters. En uiteindelijk is de val er eentje met een zwaar verdict voor de renner van Visma - Lease a Bike.

Op 65 kilometer van de finish ging Van Aert neer bij de afdaling richting de Kanarieberg en leverde bijzonder pijnlijk taferelen op. Ondertussen is er meer nieuws gekomen vanuit de ploegleiding over de van de pijn kermende van Aert.

Voorjaar van Wout van Aert zit erop

En het bilan is vrij zwaar. Wout van Aert heeft meerdere ribben gebroken en ook een gebroken sleutelbeenbreuk. Dat geeft Visma - Lease a Bike aan in een persbericht dat via de sociale media werd gedeeld.

Het voorjaar van Wout van Aert zit er zo meteen op. Dat is een enorme domper voor hem én voor de rest van de ploeg, al bewezen Matteo Jorgenson en Tiesj Benoot wel dat ze de ploeg misschien ook wel kunnen dragen in de Ronde van Vlaanderen.

De 29-jarige Wout van Aert was volop klaar om te schitteren in de voorjaarsklassiekers en had zich enorm goed weten voor te bereiden in Tenerife.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties