Alvarado en Worst heersen in Lille, wereldkampioene haalt het ook deze keer
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 15 reacties

Wereldkampioene haalt het ook deze keer

Alvarado en Worst heersen in Lille, wereldkampioene haalt het ook deze keer
Foto: © photonews

Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst hebben al heel wat duelletjes uitgevochten dit seizoen en ook in Lille was het weer van dat. Zoals al heel vaak het geval was, was het ook deze keer Alvarado die als eerste over de streep kwam.

Het was al snel duidelijk dat de tegenstand niet opgewassen was tegen Alvarado en Worst. In de openingsronde reden de twee Nederlandse dames al weg. Elk om beurt deelden ze vervolgens een prikje uit. Bij een versnelling van Alvarado in de derde ronde leek wel heel wat kracht uit te gaan.

De wedstrijd leek gereden, maar na een foutje van de wereldkampioene dichtte Worst de kloof. Nadien werkten de toppers goed samen en en was het wachten tot de sprint. Net als op het WK trok Alvarado aan het langste eind en werd het een ontgoochelende tweede plaats voor Worst.

ALVARADO WINT DVV

Dankzij deze zege kroont Alvarado zich ook tot eindwinnares in de DVV Trofee, de zoveelste triomf in een superseizoen voor haar. Ook in Lille kleurde het podium overigens volledig Oranje, want Shirin van Anrooij werd derde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties