UPDATE: Sam Bennett gaat zeker verder koersen in Parijs-Nice

UPDATE: Sam Bennett gaat zeker verder koersen in Parijs-Nice
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Niet iedereen bereikte de aankomst van de derde etappe in Parijs-Nice zonder averij op te lopen. Die was er zeker bij Sam Bennett. De snelle man van Deceuninck-Quick.Step droeg bij het over de streep rijden sporen van een valpartij.

Die val kwam er terwijl de groepsspurt volop op gang kwam. Bennett bolde binnen in het gezelschap van zijn ploegmaat Michael Mørkøv, de nationale kampioen van Denemarken. Er waren bloedsporen te zien op de linkerknie van Bennett.

"De Ierse kampioen Sam Bennett werd met 100 meter te gaan in de barrières geduwd na een val veroorzaakt door Hugo Hofstetter", klinkt het in een verklaring van Deceuninck-Quick.Step. "Bennett had pijn toen hij verschillende minuten later de streep bereikte."

UPDATE: Er kwam extra onderzoek aan te pas. Deceuninck-Quick.Step beloofde met een update te komen en deed dat ook. Sam Bennett blijkt wel wat huid verloren te zijn en moest op bepaalde plaatsen gehecht worden, maar heeft geen breuken opgelopen. Hij blijft dan ook zeker verder koersen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties