Jakob Fuglsang legt uit dat hij zich niet alleen op Vincenzo Nibali zal focussen: "We willen er een mooie wedstrijd van maken"
Nils Wens
| 1 reacties

Jakob Fuglsang legt uit dat hij zich niet alleen op Vincenzo Nibali zal focussen

Jakob Fuglsang legt uit dat hij zich niet alleen op Vincenzo Nibali zal focussen: "We willen er een mooie wedstrijd van maken"
Foto: © photonews

We zijn een week ver in de Giro en het is ondertussen wel duidelijk dat Jakob Fuglsang één van de favorieten is voor eindwinst in de Ronde van Italië. Vincenzo Nibali is misschien wel zijn grootste concurrent, maar hij heeft uitgelegd dat ze niet op elkaar zullen focussen.

Ook bij Jakob Fuglsang was er gisteren een persconferentie op de rustdag. Het ging vooral over de kleine discussie tussen hem en Vincenzo Nibali, maar volgens Fugslang hebben ze erover gesproken en willen ze er nu gewoon een mooie wedstrijd van maken.

"We hebben erover gepraat. We kijken nu gewoon verder en we zullen zien wat de wedstrijd brengt. We hadden dezelfde mening over het feit dat we er een mooie wedstrijd van willen maken en dat we ons niet op elkaar zullen focussen. Het zou goed kunnen dat we in de bergen zullen moeten samenwerken in plaats van oorlog te maken", vertelde Fuglsang en staat te lezen bij CyclingNews

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross
11/11/2021 Niel
13/11/2021 Leuven

Nieuwste reacties