Deceuninck-Quick.Step verkent drie weken vooraf de wegen van de Omloop: "Back where we belong"

Deceuninck-Quick.Step heeft verkenning van Omloop Het Nieuwsblad achter de rug

Deceuninck-Quick.Step verkent drie weken vooraf de wegen van de Omloop: "Back where we belong"
Foto: © photonews

Deceuninck-Quick.Step is een internationale topploeg die overal gaat om te winnen. Toch blijft het vooral sterk gelinkt aan de Vlaamse eendagskoersen. Een stempel waar het team zeker niet vanaf wil en waarom het ook zo veel werk steekt in de voorbereiding van die koersen.

De eerste koers uit die reeks wedstrijden is jaarlijks de Omloop Het Nieuwsblad. Na dertien jaar zonder zege in de Omloop liet Zdeněk Štybar de ploeg van Patrick Lefevere wel vieren in die bewuste wedstrijd in 2018. Dit jaar staat de Omloop op de kalender op 27 februari.

Dat is dus nog meer dan drie weken. Nog alle tijd om te gaan verkennen. Bij Deceuninck-Quick.Step hebben ze dat op deze donderdag gedaan. Het deelde ook enkele foto's op sociale media. "Back where we belong", stond er bij geschreven. "Terug waar we thuishoren".

Op de foto's herkent u onder andere Tim Declercq, die dit seizoen weer een hele hoop werk op zijn schouders zal dragen. Afspraak op 27 februari of te zien of Deceuninck-Quick.Step de winnaar van de Omloop levert of niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties