José De Cauwer & co gaan los: "In Roubaix kunnen we van Wout en Mathieu stoten zien die we in geen jaren gezien hebben" en "Nee, dat is niet normaal"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
José De Cauwer & co gaan los: "In Roubaix kunnen we van Wout en Mathieu stoten zien die we in geen jaren gezien hebben" en "Nee, dat is niet normaal"
Foto: © photonews

Wout Van Aert en Mathieu Van Der Poel passen voor het openingsweekend. Een logische keuze menen de analisten na een drukke crosswinter.

"Het is ook niet nieuw dat die twee toppers het openingsweekend laten schieten", is José De Cauwer helder in De Tribune. "We hebben in het verleden ook Sagan gekend die het openingsweekend oversloeg."

Kans

"Het is net een kans voor de anderen voor wie dit soort koersen het hoogste is wat ze kunnen bereiken. Voor hen is het een geschenk dat ze er niet bij zijn."

Het verwachtingspatroon rond Wout Van Aert is enorm geworden: "Wat doen we die jongen allemaal aan", aldus Michel Wuyts. "Eenmaal je op die hoogte zit, moet het doorgaan: dat is het verwachtingspatroon. Boonen en Cancellara weten dat ook."

Stoten zien

"Je bent het nu gewoon", aldus De Cauwer. "Je spreekt normaal over zaken als Van Aert die Milaan-San Remo wint. Dat is niet gewoon, dat is fantastisch. Dat blijft fantastisch."

De analisten zijn dan ook duidelijk over wat er in het voorjaar allemaal zou kunnen gebeuren: "In Roubaix kunnen we van Wout en Mathieu stoten zien die we in geen jaren gezien hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

18/04/2021 Amstel Gold Race
21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandië
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop

Nieuwste reacties