Trek-Segafredo legt 21-jarig Amerikaans talent vast: "Stuyven is een voorbeeld voor mij"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Trek-Segafredo legt 21-jarig Amerikaans talent vast: "Stuyven is een voorbeeld voor mij"

Trek-Segafredo heeft al enkele nieuwe aanwinsten voor volgend seizoen voorgesteld, maar daar kwam maandag nog één bij. De jonge Greg Daniel heeft een contract getekend bij de ploeg van manager Luca Guercilena.

Greg Daniel is slechts 21 jaar oud, maar is wel de huidige Amerikaanse kampioen op de weg. Daniel tekende voor twee seizoenen bij Trek-Segafredo. Hij maakt de overstap van Team Axeon, het opleidingsteam waar Axel Merckx jonge renners begeleidt.

Daniel zelf is enorm tevreden met zijn overstap en ziet een landgenoot als een voorbeeld. "Ik heb lang gedroomd van een kans bij een WorldTour-team, dus het is een eer om voor Trek-Segafredo te rijden", aldus de Amerikaan. "Dit is een grote stap, maar ik kijk al enorm uit naar deze kans."

Stuyven als voorbeeld

"Ik ken nog enkele personen van mijn periode bij Bontrager, zoals Jasper Stuyven", zegt Daniel. "Ik wil hier mezelf verder ontwikkelen en veel leren van andere renners. Jasper Stuyven is een voorbeeld voor mij. Hij is ook opgeleid bij het programma van Axel en heeft zichzelf ondertussen bewezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties