Van der Poel uit op revanche in Maldegem: "Meteen de knop omdraaien"

Redactie
| 25 reacties
Van der Poel uit op revanche in Maldegem: "Meteen de knop omdraaien"
Foto: © photonews

De ontgoocheling was zondag groot bij Mathieu van der Poel na de gemiste titel op het WK in het Luxemburgse Bieles. Maar woensdag wacht er in Maldegem al een nieuwe kans op revanche voor de Nederlander.

In het Oost-Vlaamse kruisen Wout Van Aert en Mathieu van der Poel opnieuw de degens. Niet deelnemen in Maldegem was nooit aan de orde na het WK. "Voor alle duidelijkheid, ook al is de teleurstelling na mijn nederlaag op het WK nog niet helemaal verwerkt en verteerd, passen voor Maldegem is nooit een optie geweest", aldus van der Poel in HLN.

"Er staan ons de komende weken nog heel mooie wedstrijden te wachten"

Het seizoen is nog een dikke maand lang en dus wil de Nederlander nog zijn beste beentje voor zetten. "De beste manier om de knop om te draaien is er zo snel mogelijk opnieuw tegenaan gaan. Er staan ons de komende weken nog heel mooie wedstrijden te wachten en daar is Maldegem de eerste van."

Een overwinning in Maldegem zou dus mooi zijn voor van der Poel. "Mijn doel is simpel: ik wil het seizoen met een positieve noot eindigen. Een zege in Maldegem zou al een mooie start zijn", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties