Hammer Series in Nederlands Limburg wordt op veel enthousiasme onthaald bij Lotto Soudal

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Hammer Series in Nederlands Limburg wordt op veel enthousiasme onthaald bij Lotto Soudal

De Hammer Series van Velon, waarbij er op zoek wordt gegaan naar 'de beste wielerploeg ter wereld', wordt op veel enthousiasme onthaald bij de renners van Lotto Soudal. Tim Wellens en Jelle Vanendert kijken er naar uit.

"Het wielrennen moet er naar streven een goeie mix te creëren van traditie en vernieuwing", opent Tim Wellens. "Met dit concept krijgen de fans het wielrennen op een andere manier te zien, zoals nooit eerder vertoond. Het spektakel zal groot zijn en de fans zullen ongetwijfeld warm lopen om de renners aan het werk te zien."

Zelf is Wellens een fan van het parcours rond de Vaalserberg. "Nederlands Limburg kent voor mij weinig geheimen. Ik reed er al vaak tijdens de Ardense klassiekers en de Eneco Tour en hou van de parcoursen en de beleving", aldus de Limburger.

"Ik twijfel er niet aan dat we mee zullen zorgen voor een attractieve race"

Ook zijn ploegmaat bij Lotto Soudal Jelle Vanendert ziet de Hammer Series op vertrouwd terrein zitten. "De Amstel Gold Race is de wedstrijd waarin ik twee keer meestreed voor de overwinning, maar helaas twee keer tweede werd. Uiteraard ken ik Nederlands Limburg goed, ik woon op trainingsafstand en maal er veel trainingskilometers."

"Ik ben benieuwd naar het nieuwe concept en hoop voor de wielersport in het algemeen dat dit aanslaat bij het publiek. Met Lotto Soudal hebben we enkele renners die vertrouwd zijn met het parcours en ik twijfel er niet aan dat we mee zullen zorgen voor een attractieve race", besluit Vanendert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties