Greg Van Avermaet komende zaterdag (met heel wat wielertoeristen) in actie in zijn eigen Classic

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Greg Van Avermaet komende zaterdag (met heel wat wielertoeristen) in actie in zijn eigen Classic
Foto: © photonews

In competitie treden is nog niet voor direct, want Greg Van Avermaet zal niet deelnemen aan de Ronde van California. Maar zaterdag staat de olympische kampioen wel aan de start van zijn eigen Greg Van Avermaet Classic.

Nu zaterdag 13 mei zal Greg Van Avermaet aan het Donkmeer in Berlare starten in zijn eigen Classic. De 'klassieker' is het derde evenement van de Continental Cycling Heroes, een reeks van wedstrijden die plaatsvinden op het trainingsparcours van een wereld- of olympische kampioen.

Samen met Greg Van Avermaet zullen duizenden wielertoeristen aan de start staan van een tocht die onder meer loopt over de Muur van Geraardsbergen, La Houppe en de Berendries. De tocht van Van Avermaet start om 8u30 's ochtends en zal in totaal 150 kilometer lang zijn.

Andere tochten

De wielertoeristen die 150 kilometer te veel vinden, kunnen ook kiezen voor een tocht van 116 of 75 kilometer. De kleinsten onder ons kunnen dan weer een tochtje van 35 kilometer maken. Onder meer schoonbroer Rik Verbrugghe, Preben Van Hecke en Lawrence Naesen zullen komende zaterdag mee rijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties