Na-Tourcriterium van Ninove krijgt heel wat mooie namen over de vloer

Redactie
| 0 reacties
Na-Tourcriterium van Ninove krijgt heel wat mooie namen over de vloer
Foto: © photonews

Komende zondag staat in Ninove ook een na-Tourcriterium op het programma. En daar zullen heel wat mooie namen aan de start verschijnen, laat medeorganisator Geert Vandenbon weten.

"We slaagden er toch in onder andere Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert, Thomas De Gendt en Daniel Martin vast te leggen", opent Vandenbon in HLN. "Van Avermaet komt dolgraag naar Ninove. Hij is uitgegroeid tot de beste Belgische renner van zijn generatie. Ronde van Vlaanderen-winnaar Philippe Gilbert weet als geen ander zijn topmomenten te kiezen."

Gilbert opnieuw fit

De Waal van Quick-Step Floors zou helemaal hersteld zijn van zijn ziekte, waardoor hij de Tour vroegtijdig moest verlaten. "Gelukkig behoort zijn ziekte die hem de Tour deed staken tot het verleden. Publiekslieveling Thomas De Gendt zal niet minder strijdlustig zijn na zijn opvallende Tour en de Ier Daniel Martin maakt voor het eerst kennis met ons criterium."

Ook onder meer Zdenek Stybar, Sonny Colbrelli, Tiesj Benoot, Frederik Backaert, Jurgen Van den Broeck en Guillaume Van Keirsbulck zullen op zondag 30 juli te zien zijn in Ninove.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties