Klaas Vantornout vindt 'twijfels' van Eli Iserbyt over blessure Toon Aerts overbodig, maar bombardeert Aerts wel tot topfavoriet
Arjen T'Sjoen
| 10 reacties

Klaas Vantornout vindt 'twijfels' van Eli Iserbyt over blessure Toon Aerts overbodig

Klaas Vantornout vindt 'twijfels' van Eli Iserbyt over blessure Toon Aerts overbodig, maar bombardeert Aerts wel tot topfavoriet
Foto: © photonews

Vanaf dit weekend breekt de strijd om de Belgische driekleur in het veld opnieuw los. Eli Iserbyt stelde eerder de ernst van de blessure van Toon Aerts in vraag, de intussen gestopte Klaas Vantornout vindt dat overbodig.

Bij Het Laatste Nieuws gaf Klaas Vantornout zijn mening over het steekspel tussen Eli Iserbyt en Toon Aerts in de dagen voor het kampioenschap: "Die ribben van Toon Aerts zullen echt gebroken zijn dus die insinuaties zijn overbodig", liet de tweevoudige Belgische kampioen in het veld weten. "Zelf heb ik het nooit meegemaakt om met zo'n blessure te koersen, maar het zal zeker geen cadeau zijn."

Toch ziet Klaas Vantornout in Toon Aerts dé absolute topfavoriet: "Aerts kon in de luwte blijven trainen en wat rust opzoeken in de eindejaarsperiode. Je mag niet vergeten voor hoeveel slijtage die weken zorgen. Aerts is en blijft mijn topfavoriet hoewel dit echt een gouden kans is voor Laurens Sweeck en Eli Iserbyt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France
20/07/2021 - 24/07/2021 Ronde van Wallonië

Nieuwste reacties