De spirit van Deceuninck-Quick.Step: winnaar Bennett overlaadt ploegmaats meteen met lovende woorden
Redactie
| 10 reacties

Sam Bennett bedankt ploegmaats na zege in eerste rit Tour Down Under

De spirit van Deceuninck-Quick.Step: winnaar Bennett overlaadt ploegmaats meteen met lovende woorden
Foto: © photonews

De man die droomde van een overstap naar Deceuninck-Quick.Step, heeft op de eerste wedstrijddag al laten zien het vertrouwen niet te zullen beschamen. Sam Bennett spurtte meteen naar de zege in de Tour Down Under. Om nadien uitgebreid de ploegmaats te bedanken.

Helemaal naar de geest van de ploeg, terwijil er toch ook heel wat druk op de schouders van Bennett lag. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet de druk voelde om de eerste overwinning te behalen. Ik ben blij dat die er in de eerste rit van de eerste koers van het seizoen kwam."

Waarna het blazen op de loftrompet kon beginnen. "Ik kan mijn ongelooflijke ploegmaats niet genoeg bedanken, want het resultaat komt er door hun geweldige inspanningen. De manier waarop ze gereden hebben, was geweldig. Iedereen deed een fantatische job en speelde super zijn rol. Ze hielden me in positie en verzekerden dat ik zat waar ik moest zitten om te vechten voor de overwinning."

De ploeg heeft veel vertrouwen in me 

Met dit team en zo'n afwerker moet er nog meer succes in zitten in de Tour Down Under. "De ploeg heeft veel vertrouwen in me. Er zit veel ervaring in dit team en dat was te merken. De week is nog maar net gestart en ik hoop dat andere goede uitslagen snel zullen volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties