🎥 In Ronde van San Juan weten ze wel hoe ze een start moeten geven
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Start van tweede rit Ronde van San Juan ging gepaard met veel toeters en bellen

🎥 In Ronde van San Juan weten ze wel hoe ze een start moeten geven
Foto: © photonews

De finale van de openingsetappe van de Ronde van San Juan verliep niet zonder incidenten. Laat ons hopen dat de renners in de tweede rit wel overeind komen. Met de start was alleszins niets mis. In Argentinië weten ze wel hoe ze dat moeten verzorgen.

De eerste etappe werd afgewerkt in en rond San Juan zelf. De startplaats én de aankomstplaats van de tweede rit ligt in Pocito, wat zo'n dertig kilometer ten zuiden van San Juan ligt. Daar weten ze wel hoe ze de show moeten verzorgen.

Er werd luid afgeteld naar het moment van de start. Er weerklonken dan enkele schoten en een fluitsignaal om de renners het signaal te geven dat ze zich op gang mochten trekken. Ook vlogen talloze snippers in het rond, als ware het één groot feest. Bovendien gaat de omroeper enthousiast tekeer.

In elk geval is het peloton in de Ronde van San Juan goed en wel vertrokken. Op de tweede dag van deze rittenkoers moet er 168,7 kilometer afgelegd worden. Onderweg ligt een klimmetje van derde categorie, maar meer dan waarschijnlijk zal het opnieuw sprinten worden aan de meet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik
07/10/2020 Brabantse Pijl

Nieuwste reacties