Ploegmaats leefden volop mee met Van Avermaet: "Denkt dat hij tegen de wind aan 't vechten is" en "Eten en drinken!"
Redactie
| 1 reacties

Chatbox CCC vol met enthousiaste comments tijdens inspanning Van Avermaet

Ploegmaats leefden volop mee met Van Avermaet: "Denkt dat hij tegen de wind aan 't vechten is" en "Eten en drinken!"
Foto: © photonews

Bij CCC weten ze wel welk vlees ze in de kuip hebben met Greg Van Avermaet. Die toonde tijdens de Ronde van Vlaanderen op rollen nog eens wat hij waard is. Zijn teamgenoten volgden zijn prestatie op de voet en waren enorm enthousiast.

Tijdens De Ronde 2020 sttond de chatbox van CCC zowat op ontploffen. "Greg is aan 420 watt aan het rijden", stelde Gijs Van Hoecke vast. Waarop Nathan Van Hooydonck nog een aanmoediging voor zijn kopman de wereld in stuurde.

Ook de houding van de renner tijdens de inspanning werd getoond tijdens de virtuele Ronde en daar kon Michael Schär één en ander uit afleiden. "Greg gaat de aerodynamische toer op. Hij denkt nog altijd dat hij op de weg aan het vechten is tegen de wind", moet de Zwitser lachen. Gijs Van Hoecke vindt het ook hilarisch.

Lukasz Wisniowski komt met een waarschuwing die in het wegwielrennen vaak te horen valt: "Greg, onthouden: eten en drinken!" Schär komt nog met enkele aanwijzingen: "Gewoon alles riskeren in de bochten." Van Avermaet kreeg het wellicht op het moment zelf niet mee, maar knalde alleszins naar de overwinning. Ongetwijfeld tot grote vreugde van zijn ploegmaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties