Ineos komt met heerlijke battles op Zwift: Froome, Bernal, Kwiatkowski en Thomas met eigen groep op zoek naar zege

Ineos-renners bekampen mekaar in zes groepjes op Zwift

Ineos komt met heerlijke battles op Zwift: Froome, Bernal, Kwiatkowski en Thomas met eigen groep op zoek naar zege
Foto: © photonews

In tegenstelling tot de Ronde van Vlaanderen staat er geen virtuele Parijs-Roubaix op het menu, maar dat betekent niet dat het virtuele gebeuren dit weekend stilligt. Ineos gaat een eRace houden op Zwift. Alle dertig renners van de topploeg doen eraan mee.

Zij worden opgesplitst in zes groepjes van vijf renners. Die zes groepen gaan het dus tegen mekaar opnemen. Dat gaan vonken geven als kleppers als Froome, Bernal, Kwiatkowski en Thomas hun eigen groep aanvoeren en die proberen naar de overwinning te loodsen.

Team 1 bestaat uit Van Baarle, Froome, Henão, Amador en Ganna. Kwiatkowski, Moscon, Doull, Stannard en Basso vormen team 2. Bernal vormt een ploegje met zijn landgenoten Sosa en Rivera, met ook nog Wurf en Lawless daarbij. Met Thomas en Dennis zitten er twee tijdritspecialisten in het vierde team en zij worden vervoegd door Puccio, Rowe en Knees.

De grote kanonnen van Ineos gaan dus met mekaar de strijd aan. Uitkijken wie van hen met zijn ploegje zondag kan zegevieren. Of zorgen team 5 of 6 voor een verrassing?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties