De Gendt plaagt ploegmaat die virtuele race erg zwaar vond: "Zoals berg in de Tour beklimmen na twee weken koers"

De Gendt plaagt ploegmaat die virtuele race erg zwaar vond: "Zoals berg in de Tour beklimmen na twee weken koers"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Al vijf jaar lang zijn ze goede ploegmaats bij Lotto, maar ze kijken wel elk op een andere manier naar virtuele koersen: Jasper De Buyst en Thomas De Gendt. De Buyst maakte zaterdag zijn virtuele debuut in rit vier van de Digital Swiss 5. De Gendt heeft er al meer ervaring mee.

De Buyst getuigde op Twitter hoe zwaar hij wel niet had afgezien op de rollen. "De virtuele koers Digital Swiss 5 voelde zoals een lange berg oprijden in de Ronde van Frankrijk  na twee weken koers: je wordt nerveus wakker en eens je eraan begint, doet het enorm veel pijn."

Kortom: het was een enorm zware bedoening. Thomas De Gendt merkte de tweet van zijn ploegmaat ook op en was wel in voor een grapje. De Gendt stelde zich nogal stoer op en meende dat De Buyst niet moest overdrijven. "Dat valt toch mee", klonk het.

Als er iemand van de ploeg een prikje ging uitdelen, zou het wel Thomas De Gendt zijn. Daar was De Buyst zich ook wel van bewust. "Waarom wist ik dat jij zo ging reageren...", kaatste de Assenaar de bal terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties