Sven Nys even in het oog van Twitterstorm: "Ik wil mensen aansporen iets positiefs uit deze periode te halen"

Sven Nys even in het oog van Twitterstorm: "Ik wil mensen aansporen iets positiefs uit deze periode te halen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is algemeen bekend dat het gezond is om ook in coronatijden te blijven bewegen en dat Sven Nys daar zeker ook een voorstander van is. Dat heeft hij op Twitter ook nog eens laten blijken en dat werd hem niet door iedereen in dank afgenomen.

"Als je in tijden van Corona de keuze hebt gemaakt van ongezond te eten, te bingewatchen en niet te bewegen, dan heb  je een unieke opportuniteit gemist om je leven een nieuwe wending te geven", tweette Nys voorbije namiddag.

Een nogal directe manier om zijn visie naar voren te brengen en sommigen namen er aanstoot aan. Eén van de reacties: "Vergeet je dat er ook mensen zijn die gewoon blijven werken en nu zeker geen tijd hebben om hun leven een wending te geven?"

Nys heeft inmiddels ook al gereageerd bij HLN. "Als je een mening hebt, komt daar kritiek op. Ik versta dat sommigen aanstoot nemen aan de manier waarop ik dit heb geformuleerd. Wat ik bedoelde is dat degenen die ruimte hebben om hun dag anders in te vullen een  nieuwe draai aan hun leven kunnen geven. Ik wil mensen aansporen om iets positiefs uit deze periode te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties