Bij Manuela Fundacion kunnen ze er niet mee lachen: "Er was al een overeenkomst ondertekend"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Manuel Calvente van Manuel Fundacion verbaasd dat GreenEdgde de deal opblies

Bij Manuela Fundacion kunnen ze er niet mee lachen: "Er was al een overeenkomst ondertekend"
Foto: © photonews

Het is duidelijk dat het initiatief om het eerder gesloten akkoord op te blazen komt van GreenEdge en niet van Manuela Fundacion. De non-profitorganisatie, die wielerploeg Mitchelton-Scott wilde overnemen, reageert met verbazing op de recente ontwikkelingen.

Toen Gerry Ryan beweerde dat er nog niets finaal was en hij ook nog met andere partijen sprak, zagen ze bij Manuela Fundacion de donkere wolken wellicht al af komen. Dat het na de eerdere gesprekken niet tot een samenwerking komt, verrast ook Manuel Calvente, de baas van een U23-ploeg van Manuela Fundacion.

FOTO'S PLOEGBUSSEN

Calvente kan bij Cyclingnews zijn verbazing niet wegsteken. "De kleuren van de ploeg zijn al van de ploegbussen gehaald. We waren aan het wachten om nieuwe publiciteit en teamstickers op die bussen te zien komen", haalt Calvente aan dat er al werk in gestoken is. "We ontvingen zelfs foto's waarop te zien was hoe het aan het verliep."

En dat is dan nog niet eens de voornaamste factor waar ze het bij Manuela Fundacion moeilijk mee hebben. "Bovendien, er was al een overeenkomst ondertekend. Die is ondertekend op 5 juni en publiek gemaakt op 12 juni."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties