Geraint Thomas geeft zijn mening over mogelijk vertrek van Chris Froome: "Het heeft onrechtstreeks invloed op mij"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Thomas zou het leuk vinden om ploegmaat van Froome te kunnen blijven

Geraint Thomas geeft zijn mening over mogelijk vertrek van Chris Froome: "Het heeft onrechtstreeks invloed op mij"
Foto: © photonews

De geruchten over een nakend vertrek van Chris Froome moet toch ook wat doen met de andere kopmannen bij Ineos, zoals Geraint Thomas. De Welshman rijdt al zo lang samen met Froome, die eigenlijk zowel een bondgenoot als een concurrent is.

Als Froome vertrekt naar israel Start-Up Nation, valt dat gedeelte als bondgenoot weg. Thomas heeft het in een gesprek met BBC over wat dat voor hem zou betekenen. "Het heeft onrechtstreeks invloed op mij, maar het is niet zo dat ik daar op mijn bed over zit na te denken. Ik ben een ploegmaat van hem sinds 2008. Het zou leuk zijn om dat te kunnen blijven zijn."

DOODEERLIJK ZIJN

Thomas en Froome weten doorgaans wel hoe het zit met met mekaar. "We komen goed overeen, werken goed samen, zijn eerlijk tegen mekaar. Doodeerlijk soms", verklapt Thomas. "Maar wat het zal zijn, zal het zijn, dat laat ik aan hem."

Velen zouden in de situatie van Froome al blij zijn dat ze opnieuw op de fiets zitten, na de revalidatie die hem wachtte na de Dauphiné van vorig jaar. "Het is goed om hem opnieuw op de fiets te zien en hem weer inspanningen te zien leveren, want het was een verschrikkelijke val. Het is goed om te zien dat hij terug is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/11/2020 GP Kortrijk
05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties