Sarah De Bie keert naar huis na paar dagen Tour: "Wout maakt zich niet gauw 'dik', maar deze keer had hij toch gelijk"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 59 reacties

Sarah De Bie vond dat Wout van Aert gelijk had met zijn beklag over Sagan

Sarah De Bie keert naar huis na paar dagen Tour: "Wout maakt zich niet gauw 'dik', maar deze keer had hij toch gelijk"
Foto: © photonews

Het waren eerder vluchtige bezoekjes tussen Sarah De Bie en Wout van Aert. In elk geval heeft het koppel mekaar toch al enkele keren kunnen zien tijdens de Tour. Sarah keert voorlopig huiswaarts, maar schrok toch ook van de sprint in Poitiers en het incident met Sagan.

Die maakte immers wel wat te veel gebruik van zijn ellebogen en schouder. "Ik kan nu al beter naar een sprint kijken dan vroeger, maar hier kreeg ik toch even kippenvel van. Wout maakt zich niet gauw 'dik', maar deze keer had hij toch gelijk, vond ik. Je ziet wat adrenaline en frustratie in zo'n situatie bij een mens kunnen doen", besluit Sarah De Bie in HLN.

Maar goed, Wout is rechtgebleven, dat is het voornaamste. "Ik ben vooral heel blij dat hij zo goed met een fiets kan rijden." Na enkele dagen in de Tour keert Sarah huiswaarts, al sluit ze niet uit dat ze nog een keertje terugkomt. Misschien pik ik er in de slotweek nog een paar etappes uit. Ik moet nu vooral zorg dragen voor mezelf."

NIET NAAR PARIJS

Wout van Aert heeft al laten weten dat hij op de Champs-Élysées wil meesprinten voor de zege. In principe zal Sarah er in Parijs niet bij zijn. "Zolang het een rode zone blijft, ga ik dat niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties