Movistar haalt Gregor Mühlberger weg bij BORA-hansgrohe

Jens Nimmegeers
| 0 reacties
Movistar haalt Gregor Mühlberger weg bij BORA-hansgrohe
Foto: © photonews

Gregor Mühlberger laat BORA-hansgrohe na vijf jaar achter zich. De Oostenrijker kiest voor een nieuw avontuur bij Movistar.

Mühlberger was een gewardeerde kracht binnen het BORA-hansgrohe team, maar voor de Oostenrijker was het tijd voor eens wat anders. "Bij Movistar kan ik mezelf verder ontwikkelen als renner en beter worden. Ik kijk er naar uit om resultaten te behalen in de zwaarste eendagskoersen."

"Daarnaast wil ik ook een rol van betekenis spelen in korte etappekoersen zoals de Dauphiné en ik wil de kopmannen van de ploeg helpen om grote rondes te winnen."

Gregor Mühlberger
© photonews

"Ik merk dat ik tijdens de slotweken van de grote rondes mijn beste tijden haal. Op die manier kan ik de kopmannen van ons team tot op het einde dienen", aldus de 26-jarige renner.

Bij Movistar zien ze Mühlberger alvast graag komen. "Hij brengt al veel ervaring met zich mee, ondanks zijn jonge leeftijd. Hij is een veelzijdige renner die ons team zal kunnen leiden in de grote koersen. Mühlberger is een erg moderne renner en zal ons team dan ook direct versterken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties