Sep Vanmarcke probeerde nog aan te vallen, want hij voelde geen energie meer in het peloton: "Ik zat te wachten op niets"
Nils Wens
| 5 reacties

Sep Vanmarcke kon vandaag geen rol van betekenis spelen op het BK

Sep Vanmarcke probeerde nog aan te vallen, want hij voelde geen energie meer in het peloton: "Ik zat te wachten op niets"
Foto: © photonews

Dries De Bondt heeft vandaag indruk gemaakt op het BK wielrennen. De renner van Alpecin-Fenix reed weg uit een kopgroep van 20 renners en hij hield stand. Iljo Keisse en Pieter Serry eindigden op de tweede en derde plaats.

Het was een vreemde wedstrijd. De kopgroep hield al bij al makkelijk stand en het peloton, waar alle favorieten aanwezig waren, konden geen rol van betekenis spelen. Ook Sep Vanmarcke gaf na het BK aan dat hij het een vreemde wedstrijd vond. De Belg probeerde zelf nog te prikken op 3 rondes van het einde, maar ze kregen de kopgroep niet meer te pakken. 

"Ik ben ontgoocheld. Op drie rondes van het einde probeerde ik nog iets, want ik voelde geen energie meer in het peloton. Ik zat te wachten op niets. Ik probeerde zo terug schwung in het peloton te krijgen en het lukte deels, maar iedereen begon te laat te rijden", aldus Vanmarcke bij Sporza

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties