Museeuw zag geweldig Belgisch team in Imola: "Vergeet niet dat Wout de Strade, Sanremo en twee Tourritten won"

Johan Museeuw vond Wout van Aert en hele Belgische ploeg erg sterk op WK

Museeuw zag geweldig Belgisch team in Imola: "Vergeet niet dat Wout de Strade, Sanremo en twee Tourritten won"
Foto: © photonews

Moeten we nu blij zijn met de Belgische oogst op het WK of niet? Johan Museeuw meent van wel. Volgens de wereldkampioen van 1996 valt de Belgische selectie helemaal niets te verwijten en geldt hetzelfde voor kopman Wout van Aert.

Johan Museeuw blikt op zijn Twitteraccount terug op het WK wielrennen 2020. "Ik heb dit weekend een geweldig Belgisch team gezien in Imola", heeft Museeuw lof voor de hele ploeg. "We hebben Wout twee zilveren medailles zien pakken en we hadden het gevoel dat het nog zo veel meer kon zijn."

Het is alvast een bevestiging dat Wout van Aert wereldtop is. Als daar dan nog eens een fitte Evenepoel bijkomt, moeten er in de toekomst nog kansen genoeg zijn om een Belg als wereldkampioen te krijgen. "Ik kijk uit naar wat er nog moet komen", aldus Museeuw.

Volgens hem mag Wout van Aert ook zeker geen teleurstellend gevoel aan het WK overhouden en mag hij fier zijn op wat hij recent al allemaal heeft laten zien. "Vergeet niet dat Wout de Strade Bianche, Milaan-Sanremo en twee Tourritten won."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5049 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties