Richie Porte laat zich uit over transfer naar Team Ineos Grenadiers: "Het was mijn droom om terug te keren en daar mijn carrière af te sluiten"
Nils Wens
| 4 reacties

Richie Porte is blij dat hij vanaf volgend seizoen terug bij Team Ineos Grenadiers aan de slag kan

Richie Porte laat zich uit over transfer naar Team Ineos Grenadiers: "Het was mijn droom om terug te keren en daar mijn carrière af te sluiten"
Foto: © photonews

Richie Porte heeft er al een uitstekend seizoen opzitten. De renner van Trek-Segafredo eindigde onder meer op een knappe derde plaats in de Tour de France. Volgens seizoen gaat hij aan de slag bij zijn oude liefde Team Ineos Grenadiers.

Richie Porte is blij dat hij vanaf volgend seizoen opnieuw voor Team Ineos Grenadiers kan rijden. Bij Procycling vertelde de Australiër wel dat hij enorm respect heeft voor Trek-Segafredo, het team waar hij nu nog even aan de slag is.

"Ineos is mijn thuis, maar Trek-Segafredo heeft veel voor mij gedaan. Zo mocht ik zelf kiezen of ik uit de Tour wilde vertrekken met de zwangerschap van mijn vrouw, maar Ineos is voor mij de ploeg waar ik in het verleden veel succes en plezier heb gehad op hetzelfde moment", aldus Richie Porte

De Australiër legt uit dat er ook interesse was van Israel-Start Up Nation, maar volgens Porte was het een droom om terug te keren naar zijn oude werkgever. "Het was gewoon mijn droom om terug te keren en mijn carrière af te sluiten bij Team Ineos Grenadiers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross
11/11/2021 Niel
13/11/2021 Leuven

Nieuwste reacties