Afscheid in zicht: Dieter Vanthourenhout weet wanneer hij laatste cross rijdt
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Dieter Vanthourenhout rijdt in Bredene op 30 december laatste cross uit zijn carrière

Afscheid in zicht: Dieter Vanthourenhout weet wanneer hij laatste cross rijdt
Foto: © photonews

Dieter Vanthourenhout is op zijn 35ste bezig aan zijn laatste maanden in het veldrijden. Dat onthult hij zelf op Twitter. Ook weet de broer van Michael al wanneer de laatste veldrit uit zijn loopbaan eraan komt: net voor de jaarwisseling.

"Na veertien jaar in het professionele wielrennen zal de cross in Bredene op 30 december de laatste koers uit mijn carrière zijn", schrijft Vanthourenhout in zijn aankondiging op sociale media. "Jammer genoeg halverwege het seizoen."

Nadien zal Dieter Vanthourenhout zijn dagen op een andere manier doorbrengen dan hij tot nu toe deed. "Een schitterend eerste deel van mijn leven met geweldige herinneringen en goede vrienden zal eindigen. Tijd voor een nieuw leven en nieuwe kansen. Dank aan het veldrijden!"

De cross in Bredene is een wedstrijd die Dieter in 2015 op zijn naam wist te schrijven. Hij vierde er na een lange solo, voor broer Michael en Klaas Vantornout. Dieter reed in het begin van zijn loopbaan een aantal jaren voor Palmans-Cras, alvorens in 2008 over te stappen naar de ploeg die nu gekend is als Pauwels Sauzen-Bingoal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere
20/12/2020 Namen

Nieuwste reacties