Remco Evenepoel wil volgend seizoen graag in een grote ronde starten: "maakt niet uit de welke, maar zeker in 1 van de 3"
Nils Wens
| 0 reacties

Remco Evenepoel wil volgend seizoen zijn debuut maken in een grote ronde

Remco Evenepoel wil volgend seizoen graag in een grote ronde starten: "maakt niet uit de welke, maar zeker in 1 van de 3"
Foto: © photonews

Remco Evenepoel is in Spanje hard aan het werken om volgend seizoen terug te kunnen keren in het peloton. De renner van Deceuninck-Quick-Step heeft ook al enkele doelen voor volgend seizoen en één van die doelen is deelnemen aan een grote ronde.

Remco Evenepoel vertelde het zelf in een interview via Zoom. "De Olympische Spelen staan op de agenda, maar ik zou ook graag een grote ronde rijden. Het maakt niet uit de welke, maar ik wil mijn debuut maken in 1 van de 3", staat te lezen bij Sporza

Evenepoel gaf ook al aan wanneer en waar hij voor het eerst aan de start zal verschijnen volgend seizoen. "De Tour Down Under gaat niet door, dus daar kan ik niet starten. De kans is bestaande dat ik in de Ronde van Valencia aan de start zal staan", aldus Evenepoel

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties