Johan Bruyneel herdenkt Britse wielrenner twee jaar na diens overlijden

Johan Bruyneel denkt met treurnis terug aan de overleden Paul Sherwen

Johan Bruyneel herdenkt Britse wielrenner twee jaar na diens overlijden
Foto: © photonews

Johan Bruyneel heeft een geschiedenis in de koers die controversieel is, maar hij heeft er ook wel enkele mensen aan overgehouden met wie hij een goede band heeft. Zoals Paul Sherwen. Helaas is de Brit een paar jaar geleden overleden. Bruyneel nam de tijd om daar even bij stil te staan.

Paul Sherwen was profwielrenner van 1978 tot 1987. Hij was dus actief op de fiets in de generatie voor Bruyneel, maar bleef ook hierna nog betrokken bij de koers als commentator voor de Australische en Amerikaanse televisie. Op 2 december 2018 overleed hij in Uganda aan een hartfalen.

Dat was woensdag dus exact twee jaar geleden. "Ik kan niet geloven dat het al twee jaar geleden is dat Paul Sherwen ons plots verlaten heeft. Ik was door wat oude foto's aan het bladeren en ben dan deze tegengekomen", schrijft Bruyneel bij een foto van hem en Sherwen die hij postte op Twitter.

"Je wordt enorm gemist, Paul! Ik mis je", voegt Bruyneel er ook nog aan toe. Dat zal ongetwijfeld voor de naasten van Sherwen niet anders zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties