Haast volledige programma Kristoff uit de doeken gedaan: Vlaanderens Mooiste, Tour en WK grote doelen

Journalist geeft programma Kristoff prijs met o.a. deelnames aan Ronde, Tour en WK

Haast volledige programma Kristoff uit de doeken gedaan: Vlaanderens Mooiste, Tour en WK grote doelen
Foto: © photonews

In de wedstrijden op Vlaamse wegen is het ook altijd uitkijken naar wat Alexander Kristoff in staat is. Hij gaat alvast in 2021 opnieuw deelnemen aan die koersen waar hij in het verleden succes boekte. Dat weten we dankzij de Noorse journalist Jarle Fredragsvik.

Terwijl bij vele renners het programma nog onbekend is, heeft Fredragsvik op zijn Twitterpagina prijs gegeven welke koersen Kristoff allemaal gaat rijden in 2021. De hele waslijst, al blijven wijzigingen of aanpassingen natuurlijk nog altijd mogelijk. 

Kristoff begint eind januari competitief te koersen in de Challenge Mallorca. De klassieke renner zal aanwezig zijn in beide wedstrijden van het Vlaamse openingsweekend. Nadien volgen ook deelnames aan Milaan-Sanremo, Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen. Allemaal wedstrijden die hij in het verleden gewonnen heeft.

Na het voorjaar af te sluiten in Roubaix, gaat het richting Ronde van Frankrijk. Dit jaar won Kristoff de openingsetappe en droeg hij een dag het geel. Wel nog een vraagteken is hoe hij juist gaat opbouwen richting het WK in Vlaanderen. Dat geeft meteen aan dat dit ook één van zijn grote doelen zal zijn in 2021.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross
11/11/2021 Niel
13/11/2021 Leuven

Nieuwste reacties