Belgian Cycling duidt twee locaties aan voor BK jeugd: "Als de Belgische regering herstart toestaat..."

Belgian Cycling duidt twee locaties aan voor BK jeugd: "Als de Belgische regering herstart toestaat..."

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend vindt het BK veldrijden plaats in Meulebeke, maar enkel voor de mannen en de vrouwen. Niet voor de jeugd, die overigens al langer geen wedstrijden kan rijden. Toch is de hoop niet opgegeven om een BK voor de jeugd te organiseren.

Belgian Cycling heeft een nieuwe datum vastgelegd waarop dat BK zou moeten doorgaan en ook twee verschillende locaties. "Als de Belgische regering de herstart van de competitie voor jonge atleten toelaat, zullen er op 6 februari twee BK's georganiseerd worden", laat de wielerfederatie weten.

In Middelkerke zouden dan de debutanten, junioren, elite 2 en U23 ontvangen worden. De aspiranten, masters en elite 3 zouden in Flémalle (in Luik) voor de Belgische titel strijden. Door de onzekerheid over het al dan niet doorgaan van deze BK's kunnen renners en rensters zich voorlopig nog niet inschrijven.

Zoals steeds is het dus steeds afwachten of de overheid groen licht geeft en dan pas kan de organisatie van het BK veldrijden voor de jeugd echt concreet worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties