Belgische renner maakt komend seizoen de overstap naar Jumbo-Visma en zal Wout van Aert moeten bijstaan in de klassiekers: "Ik heb nog niet echt laten zien waartoe ik in staat ben"
Nils Wens
| 0 reacties

Nathan Van Hooydonck rijdt vanaf komend seizoen voor Jumbo-Visma en wil Wout van Aert bijstaan in de klassiekers

Belgische renner maakt komend seizoen de overstap naar Jumbo-Visma en zal Wout van Aert moeten bijstaan in de klassiekers: "Ik heb nog niet echt laten zien waartoe ik in staat ben"
Foto: © photonews

Met de 25-jarige Nathan Van Hooydonck heeft Jumbo-Visma opnieuw een Belgische renner in huis gehaald voor de komende twee seizoenen. Van Hooydonck hoopt dat hij een nieuwe stap kan zetten in zijn carrière en zijn doel is om Wout van Aert bij te staan in de klassiekers.

Nathan Van Hooydonck hoopt vooral dat hij mooie dingen kan laten zien voor zijn nieuwe ploeg. Hij vertelde het bij Jumbo-Visma. "Ik heb nog niet echt laten zien waartoe ik in staat ben. Ik denk dat ze bij deze ploeg meer uit mij zullen krijgen dan dat ik al heb lieten zien", vertelde onze landgenoot op de website van de Nederlandse wielerformatie. 

Volgens Van Hooydonck beschikt Jumbo-Visma over een sterke ploeg voor de klassiekers. "Wout van Aert heeft al getoond dat hij de beste klassieke renner is op dit moment en met Mike Teunissen hebben we ook nog een meer dan degelijke renner. We kunnen agressief rijden en als ik de extra stap kan zetten, kan ik erbij helpen en kunnen we andere ploegen onder druk zetten."

Onze landgenoot hoopt ook zelf eens zijn kans te kunnen wagen. "Uiteraard wil ik mijn eigen wedstrijden proberen te winnen. De ploeg heeft al verteld dat ik mijn eigen kans mag wagen als er zich een kans zou voor doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties