Lotto met zelfde renners als in Marseillaise naar Ster van Bessèges: "Cruciale tijdrit zeker iets voor Wellens"

Lotto met zelfde renners als in Marseillaise naar Ster van Bessèges: "Cruciale tijdrit zeker iets voor Wellens"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Lotto Soudal hebben ze bevestigd met welke renners ze de Ster van Bessèges gaan rijden. Wellens, Gilbert, Thijssen en Van Moer zijn opnieuw de Belgen van dienst, net als in de GP Marseillaise. Tim Wellens mag voor het klassement gaan.

Het zijn overigens niet enkel de Belgen uit de ploeg voor GP Marseillaise die ook in de Ster van Bessèges aan de start komen. De voltallige selectie is dezelfde. Dat betekent dat ook John Degenkolb, Andreas Krohn en Stefano Oldani voor Lotto gaan rijden in de Franse rittenkoers.

"De openingsetappe is meteen een belangrijke afspraak, met een oplopende aankomst. Degenkolb en Thijssen zijn onze mannen voor de sprintersritten. Tim Wellens gaat voor het klassement", kondigt sportdirecteur Marc Wauters aan. "De afslutiende tijdrit zal cruciaal zijn. Deze test tegen de klok maakt al lang deel uit van de wedstrijd. Met die korte klim aan het eind is het zeker iets voor Wellens."

En wat met die jonge getalenteerde Deen waar ook wel wat van verwacht mag worden? "Andreas Kron heeft zijn goede vorm getoond in de GP Marseillaise en moet de kopmannen zo lang mogelijk bijstaan. Hij kan ook zelf zijn kans gaan als het mogelijk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties