Kerstwens gaat laat in vervulling voor Mihkel Raïm: "Laat me de mensen die mijn carrière gered hebben introduceren"

Mihkel Raïm vindt dan toch nog onderdak bij het Poolse Mazowsze

Kerstwens gaat laat in vervulling voor Mihkel Raïm: "Laat me de mensen die mijn carrière gered hebben introduceren"
Foto: © photonews

Mihkel Räim is één van de renners die het slachtoffer was van de impact van corona op het peloton. Sinds 2016 reed de Est bij Israel Cycling Academy. Aan het einde van 2020 werd zijn contract niet verlengd en de zoektocht naar een nieuwe ploeg verliep erg moeizaam.

Begin december had Räim nog altijd geen nieuwe ploeg en begon iedereen stilaan uit te kijken naar de feestdagen. Räim verloor er zijn humor niet door en richtte zich op Twitter dan maar tot de Kerstman. Voor zijn kerst wenste Räim een nieuw profcontract.

Op Kerstdag echter nog geen nieuw contract te bespeuren ten huize Räim. Het heeft geduurd tot februari, maar nu heeft Räim dan toch zijn nieuwe ploeg gevonden. "Vrienden, laat me de mensen die mijn carrière gered hebben introduceren. Ik ben even opgewonden als toen ik mijn eerste profcontract tekende. Ik heb zo veel te geven en kan ook leren. Misschien spreek ik tegen het einde van het jaar perfect Pools."

Zijn ploeg komt immers uit Polen en is bekend onder de naam Mazowse. Dat is het beste continentale team uit 2020. Qua niveau van de ploeg zet Räim dus wel een stapje terug, maar hij is al lang blij dat hij kan blijven koersen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

16/01/2022 Flamanville
22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke

Nieuwste reacties