Exclusieve collectie Ronde van Vlaanderen-kledij op komst: "Heel tevreden met deze nieuwe samenwerking"

Exclusieve collectie Ronde van Vlaanderen-kledij op komst: "Heel tevreden met deze nieuwe samenwerking"
Foto: © photonews

Flanders Classics kondigde recent een nieuwe samenwerking aan rond de Ronde van Vlaanderen. Het gaat voortaan in zee met La Passione, een bekend Italiaans merk gespecialiseerd in wielerkledij. Dat moet in de loop van het jaar uitmonden in een schitterende collectie.

De bedoeling is dat er deze lente door La Passione een exclusieve Ronde van Vlaanderen-collectie wordt uitgebracht. Deze zal daan bestaan uit kledij waarbij je meteen de link legt naar de Ronde van Vlaanderen. Het is nu al aftellen.

La Passione is dus een nieuwe partner voor Flanders Classics. "Natuurlijk zijn we bij Flanders Classics heel blij met deze nieuwe samenwerking", zegt CEO Tomas Van Den Spiegel op de site van de wieleroganisator. "La Passione zal een uitstekende 'match' zijn voor onze voorjaarsklassiekers. We zijn dankbaar dat La Passione in deze moeiljike tijden niet bang is om te investeren in de sport waar we allen van houden."

Ook bij de Italianen is er veel enthousiasme voor de samenwerking te merken. Ze loven Flanders Classics als een organisatie die ver voor is op zijn tijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties