Dit jaar wél een grote rol voor Dylan Teuns in de Omloop? "Ben heel gemotiveerd, helemaal klaar om te koersen"

Dylan Teuns uiterst gemotiveerd om aan het Vlaamse wielerseizoen te beginnen

Dit jaar wél een grote rol voor Dylan Teuns in de Omloop? "Ben heel gemotiveerd, helemaal klaar om te koersen"
Foto: © photonews

Draai de klok even een jaar terug. Dylan Teuns begint met onder meer tijdritwinst aan de Ruta del Sol sterk aan het seizoen. Na zijn vijfde plek in de Omloop van 2019 trekt hij als één van de grote favorieten naar de editie van 2020.

Die grote favorietenrol maakte Teuns toen niet waar. Hij reed nogal anoniem door de wedstrijd en bolde uiteindelijk als 18de over de streep. Uitkijken of hij dit jaar wel een prominente rol kan spelen in de finale van de Omloop.

Bij Bahrein Victorious zeggen ze alvast een uiterst gemotiveerde Teuns te zien, wat de renner ook zelf beaamt. "Ik ben heel gemotiveerd voor de eerste klasssiekers van het nieuwe jaar", zegt onze landgenoot op de site van zijn ploeg. "Ik ben goed uit de Ronde van de Provence gekomen. Ik heb thuis een goede trainingsweek achter de rug."

PRIMA VOORBEREIDING

De voorbereiding had dus niet beter kunnen verlopen. "Ik ben helemaal klaar om te koersen zaterdag", klinkt het. Teuns is ook niet de enige troefkaart die Bahrein heeft. Het houdt ook nog altijd Colbrelli achter de hand voor een sprint en kan rekenen op de ervaring van Haussler. Voorts zitten ook Haller, Padun, Sieberg en Williams in de selectie voor de Omloop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties