Alejandro Valverde wil nog een laatste keer schitteren in Luik-Bastenaken-Luik, Annemiek van Vleuten speerpunt bij de vrouwen van Movistar
Nils Wens
| 0 reacties

Movistar heeft haar selectie bekendgemaakt voor Luik-Bastenaken-Luik

Alejandro Valverde wil nog een laatste keer schitteren in Luik-Bastenaken-Luik, Annemiek van Vleuten speerpunt bij de vrouwen van Movistar
Foto: © photonews

Alejandro Valverde maakte indruk in de Waalse Pijl met een knappe derde plaats en ook in Luik-Bastenaken-Luik start de 40-jarige Spanjaard met veel ambitie. Bij de vrouwen rekent Movistar dan weer op Annemiek van Vleuten.

Movistar heeft haar selecties bekendgemaakt voor Luik-Bastenaken-Luik. Bij de mannen wordt er uiteraard op Alejandro Valverde gerekend. De ervaren spanjaard deed het al goed met een vijfde plaats in de Amstel Gold Race en een derde plaats in de Waalse Pijl. Ook Enric Mas, Lluis Mas, Verona, Arcas, Jorgenson en Serrano zijn geselecteerd. 

Bij de vrouwen wordt er dan weer gekeken naar de Nederlandse Annemiek van Vleuten. Zij werd derde in de Amstel Gold Race en vierde in de Waalse Pijl. Van Vleuten zal steun krijgen van Aalerud, Thomas, Martin, Patino en Rodriguez. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties