Is Remco Evenepoel één van de topfavorieten voor de Giro? "Door zijn onderbreking wil ik hem niet de stempel van topfavoriet geven"

Michel Wuyts wil niet zeggen dat Remco Evenepoel één van de topfavorieten is voor de Giro door zijn lange afwezigheid

Is Remco Evenepoel één van de topfavorieten voor de Giro? "Door zijn onderbreking wil ik hem niet de stempel van topfavoriet geven"
Foto: © photonews

Binnenkort start de Ronde van Italië en dan is het onder meer uitkijken naar Remco Evenepoel. Het is echter nog niet duidelijk in welke vorm hij aan de start zal verschijnen, want hij is nu al enkele maanden buiten strijd.

Wielercommentator en analist Michel Wuyts vindt het dan ook moeilijk om hem als topfavoriet aan te duiden voor de Giro. "Door zijn onderbreking wil ik hem niet de stempel van topfavoriet geven. Voorlopig tip ik op Bernal, maar ik hoop dat Evenepoel zich in de tweede week kan laten zien", aldus Wuyts in een interview bij Sporza

Volgens Wuyts zal Alaphilippe volgend seizoen wel met ploegmaat Evenepoel rekening moeten houden in Luik-Bastenaken-Luik. "Als Evenepoel op niveau komt zal er weinig tegen te doen zijn. Dan kan hij op La Redoute zeggen dat hij er mee weg is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties