šŸ“· Wout van Aert draagt ook op Belgische tricolore namen van supporters tijdens Tour de France
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Wout van Aert draagt ook op Belgische tricolore namen van supporters tijdens Tour de France

šŸ“· Wout van Aert draagt ook op Belgische tricolore namen van supporters tijdens Tour de France
Foto: © photonews

Wout van Aert gaat uiteraard in de Belgische tricolore te zien zijn in de Tour de France, nu hij het Belgisch Kampioenschap op zijn naam heeft geschreven. Bij Jumbo-Visma hadden ze al plannen voor een aangepaste trui. Wat gebeurt daar nu mee?

Het was een vraag die Jumbo-Visma voorgeschoteld kreeg op zijn sociale media en waar pijlsnel een antwoord opvolgde. Wout van Aert zal inderdaad in de Belgische driekleur verschijnen aan de start van de Tour, maar op die trui zullen niet alleen de namen van de sponsors, maar ook de namen van de supporters prijken.

Om de trui van de ploeg niet in het vaarwater te komen van 'le maillot jaune', ging Jumbo-Visma eerder al op zoek naar een alternatief design. De fans kozen voor de 'Rapid Rebel'. Jumbo-Visma kwam ook met de belofte dat de namen van de fans die het snelst het nieuwe shirt aankochten op die trui zouden komen.

Die belofte wordt ingevuld. Niet enkel bij de renners die inderdaad het 'Rapid Rebel'-shirt zullen dragen, maar ook bij de nationale kampioenen zoals Wout van Aert. Jumbo-Visma postte alvast een afbeelding van hoe de trui van Van Aert in de Tour er precies zal uitzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/07/2021 - 24/07/2021 Ronde van Walloniƫ
03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta

Nieuwste reacties