Voorspeller De Gendt: "Het is 2032, Evenepoel en Pogačar hebben 6x de Tour gewonnen, Van Aert 7x Roubaix..."

Voorspeller De Gendt: "Het is 2032, Evenepoel en Pogačar hebben 6x de Tour gewonnen, Van Aert 7x Roubaix..."
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Thomas De Gendt heeft in zijn glazen bol gekeken na de prestaties van Pogačar, Van Aert en Van der Poel in de tijdrit in de Tour van Changé naar Laval. De Gendt waagt zich aan een voorspelling over hoe de wielerwereld er binnen enkele jaren zal uitzien.

Dat doet hij natuurlijk met een behoorlijke dosis overdrijving en vooral een schitterende humor, zoals we dat van hem kennen. De Twitterpagina van Thomas De Gendt moet zowat het meest hilarische account op sociale media zijn anno 2021.

De uitzonderlijke wielertalenten komen aan bod in de voorspelling van De Gendt. "Het is het jaar 2032. Evenepoel en Pogačar hebben elk zes keer de Tour gewonnen. Van der Poel gaat in de Olympische Spelen in 17 verschillende disciplines voor 17 medailles, Van Aert heeft voor de zevende keer Parijs-Roubaix gewonnen."

Al deze toppers zullen ongetwijfeld heel wat winnen in hun carrières, maar zulke cijfers zouden wel héél straf zijn. En De Gendt heeft ook nog aandacht voor één van dé anciens uit het peloton: hoe vergaat het Alejandro Valverde in 2032? "Valverde heeft dan aangekondigd dat hij er nog een jaartje bijdoet, want hij voelt zijn leeftijd nog niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties