Bauke Mollema blikt tevreden terug op tijdrit: "In het tweede deel miste ik een beetje kracht, maar ik voelde mij best goed"

Nils Wens
| 0 reacties
Bauke Mollema blikt tevreden terug op tijdrit: "In het tweede deel miste ik een beetje kracht, maar ik voelde mij best goed"
Foto: © photonews

Bauke Mollema maakt voorlopig een goede indruk in de Tour de France. De Nederlander reed een degelijke tijdrit en nu staat hij in het algemeen klassement op de vijftiende plaats. Hij volgt op 2 minuten en 8 seconden van leider Mathieu van der Poel.

Met een 25ste plaats in de tijdrit kan Bauke Mollema al bij al tevreden terugblikken op zijn prestatie. De Nederlander van Trek-Segafredo staat door deze tijdrit nu op de vijftiende plaats in het algemeen klassement. 

"Het was best lang geleden dat ik zo'n lange tijdrit vol gas gereden heb. Ik voelde mij best goed. Ik denk dat de start heel goed was en in het tweede deel miste ik denk ik een beetje kracht op sommige stukken. Ik won tijd op enkele pure klimmers, maar verloor ook wat tijd op anderen. Het was een oké tijdrit", aldus Mollema op de twitterpagina van Trek-Segafredo

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties