📷 IN BEELD: Tweede rustdag in de Tour = ritje maken en koffie drinken, goedgemutste Van Aert zorgt voor de koekjes

IN BEELD: Tweede rustdag in de Tour = ritje maken en koffie drinken, goedgemutste Van Aert zorgt voor de koekjes

📷 IN BEELD: Tweede rustdag in de Tour = ritje maken en koffie drinken, goedgemutste Van Aert zorgt voor de koekjes
Foto: © photonews

Een ritje maken, een koffietje gaan drinken: dat is wat de renners deden op de tweede rustdag. Van Aert, die voorzag dat er daarbij ook de nodige koekjes waren. Iedereen had dus alles wat hij nodig had. Het viel op hoe vrolijk Van Aert erbij liep/fietste.

Wat doen renners juist op zo'n rustdag in de Tour de France? Het is een vraag die telkens weer terugkomt. Sommigen zullen platte rust goed kunnen gebruiken, maar de meesten halen toch de fiets van stal om een klein ritje te maken. Zo ook Wout van Aert en zijn ploegmaats bij Jumbo-Visma.

Wout van Aert
© photonews

Er werd ook tijdig al eens gestopt om dus een koffie te nuttigen. Wout van Aert zorgde voor de koekjes en zo bleef de stemming opperbest bij Jumbo-Visma. De koffie leek ook Jonas Vingegaard - nog altijd kandidaat voor het podium in de Tour - wel te bevallen.

Jonas Vingegaard Jumbo-Visma
© photonews

Ook wanneer hij op de fiets was, was Wout van Aert uiterst goedgeluimd. De Belgische kampioen heeft duidelijk genoten van zijn steeds groeiende vorm in deze Tour de France. Het is uitkijken tot welke prestaties hij nog allemaal in staat is.

Wout van Aert
© photonews

Ook andere ploegen namen de fiets voor een rustig trainingstochtje. Eén van de Belgen die ook gespot werd op de weg, was olympisch kampioen Greg Van Avermaet. Nog een week knallen in de Tour en hij kan zijn olympische titel gaan verdedigen.

Greg Van Avermaet
© photonews

Bij AG2R moeten ze het voorlopig eerder hebben van de prestaties van Ben O'Connor dan van de Belgen. Al verliest Oliver Naesen zeker de goede moed nog niet.

Oliver Naesen
© photonews
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen
19/12/2021 Namen
26/12/2021 Dendermonde

Nieuwste reacties