Alpecin-Fenix gaat door met De Bondt en Duitse ploegmaat: "Geniet van vrije rol en ondersteunen van Van der Poel"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Alpecin-Fenix gaat door met De Bondt en Duitse ploegmaat: "Geniet van vrije rol en ondersteunen van Van der Poel"
Foto: © photonews

Dries De Bondt blijft de komende seizoenen een vertrouwd gezicht bij Alpecin-Fenix. Net als ploegmaat Alexander Krieger heeft De Bondt bijgetekend bij Alpecin-Fenix. Beiden hebben een akkoord gesloten met de ploeg voor een nieuwe overeenkomst tot 2023.

"Ik ben heel blij met mijn contractverlenging, want ik ben hier supergelukkig", zegt De Bondt op de Facebookpagina van zijn team. "Het toont ook de appreciatie aan langs beide kanten. Philip en Christoph Roodhooft hebben aangegeven dat ze tevreden zijn dat ik nog twee jaar langer blijf."

Er zijn al mooie herinneringen verbonden aan de periode van De Bondt bij Alpecin-Fenix. "Ik zal nooit de Belgische titel vergeten die ik in deze ploeg behaald heb. Ik geniet van de combinatie van de vrije rol die ik heb in bepaalde koersen en het ondersteunen van kopmannen als Jasper Philipsen, Mathieu van der Poel en Tim Merlier in andere koersen."

Alexander Krieger is een 29-jarige Duitser die Alpecin-Fenix inzet in de voorbereiding op de massasprints. Ook hij houdt ervan dat hij daarnaast af en toe een vrije rol krijgt in de ploeg. "Ik heb mijn rol en mijn plek hier gevonden", zegt Krieger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta

Nieuwste reacties