🎥 Annemiek van Vleuten kan al enkele meters wandelen na haar zware val in Parijs-Roubaix: "Een ziekenhuis in Roubaix gaf de raad om drie weken horizontaal in bed te blijven"

Nils Wens
| 0 reacties
🎥  Annemiek van Vleuten kan al enkele meters wandelen na haar zware val in Parijs-Roubaix: "Een ziekenhuis in Roubaix gaf de raad om drie weken horizontaal in bed te blijven"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Annemiek van Vleuten kwam zaterdag nog zwaar ten val in de allereerste editie van Parijs-Roubaix voor de vrouwen. De Nederlandse renster leek lange tijd te moeten rusten, maar ze kan ondertussen opnieuw een beetje wandelen.

Rust lijkt niet in het woordenboek van Annemiek van Vleuten te staan. De Nederlandse renster brak haar schaambeen in Parijs-Roubaix, maar ondertussen kan ze wel al enkele meters wandelen. Ze heeft zelf een filmpje gepost op Twitter met wat uitleg. 

"De artsen van het Rijnstate-ziekenhuis adviseerden om te gaan lopen en de hoeveelheid pijn als richtlijn te gebruiken. Ik begon de dag met 3 stappen, maar vandaag al meters! Een ziekenhuis in Roubaix gaf de raad om drie weken horizontaal in bed te blijven... naar dit! Het tussenseizoen ziet er nu veel beter uit", aldus van Vleuten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties