Geen Michael Vanthourenhout in Ardooie: "Moest naar het ziekenhuis om onderzoeken te laten doen"

Geen Michael Vanthourenhout in Ardooie: "Moest naar het ziekenhuis om onderzoeken te laten doen"
Foto: © photonews

Michael Vanthourenhout was in de voorbije WB-crossen actief in de VS. Nu er in Vlaanderen, in Ardooie, weer gecrosst kan worden, is Vanthourenhout er niet bij. Deelname in Ardooie was wel voorzien. De veldrijder van Pauwels Sauzen-Bingoal moet ziek afzeggen.

Dat heeft zijn ploeg via sociale media laten weten. "Hij keek uit naar de Kermiscross in Ardooie, maar helaas zal Michael Vanthourenhout niet van start kunnen gaan", klinkt het in de mededeling. Vanthourenhout is ziek en het is op het eerste zicht vrij serieus.

"Michael is opgestaan met hevige maagproblemen. Hij moest zelfs naar het ziekenhuis om een aantal medische onderzoeken te laten uitvoeren", staat ook nog op de Twitterpagina van Pauwels Sauzen-Bingoal te lezen. Hopen maar dat de resultaten van die onderzoeken goed meevallen. 

Zaterdag staat immers al de Superprestigemanche in Ruddervoorde op het programma. Afwachten of Vanthourenhout aan die cross wel kan deelnemen. De mannen rijden hun veldrit in Ardooie deze namiddag om 15u45.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen
19/12/2021 Namen

Nieuwste reacties